BRASOV OFFICE +40 748 299 772

Politica de Confidențialitate

Ultima actualizare: [01.02.2024]

Bine ati venit pe „https://europcarbrasov.ro/” („SC SMART TOURS SRL”). La Europcar Brasov, respectam dreptul dumneavoastra la confidentialitate si ne angajam sa protejam datele personale pe care le colectam in conformitate cu legile aplicabile privind protectia datelor.

Colectarea Datelor Personale

Colectam date personale numai atunci cand acestea sunt furnizate voluntar de catre dumneavoastra si numai pentru scopurile specificate mai jos. Informatiile pe care le colectam pot include, dar nu se limiteaza la:

  • Numele si prenumele dumneavoastra
  • Adresa de e-mail
  • Numarul de telefon (optional)
  • Informatii de facturare (pentru procesarea comenzilor, daca este cazul)
  • Alte informatii pe care le furnizati in mod activ, de exemplu, prin intermediul formularului nostru de contact.

Scopurile Colectarii Datelor Personale

Colectam datele dumneavoastra personale numai in scopurile specificate si legitime, inclusiv:

  • Pentru a va contacta in legatura cu cererile sau intrebarile dumneavoastra.
  • Pentru a va procesa comenzile, daca ati facut o achizitie pe site-ul nostru.
  • Pentru a va furniza informatii sau actualizari privind produsele sau serviciile noastre (doar daca ati solicitat acest lucru).

Raspundere Limitata

Ne angajam sa folosim datele dumneavoastra personale numai in scopurile mentionate mai sus si sa nu le dezvaluim sau sa le comercializam catre terti fara consimtamantul dumneavoastra explicit. De asemenea, ne asiguram ca luam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a proteja datele dumneavoastra impotriva accesului neautorizat, pierderii sau distrugerii.

Stocarea Datelor Personale

Stocam datele dumneavoastra personale doar pe perioada strict necesara pentru indeplinirea scopurilor mentionate mai sus. Datele dumneavoastra pot fi sterse sau anonimizate dupa expirarea termenului de stocare, daca nu exista cerinte legale contrare.

Drepturile Dumneavoastra

Aveti dreptul de a solicita accesul la datele personale pe care le detinem despre dumneavoastra, de a corecta sau sterge datele inexacte, de a restrictiona prelucrarea sau de a va opune prelucrarii acestor date in anumite circumstante. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru intrebari suplimentare, va rugam sa ne contactati folosind informatiile de contact de mai jos.

Contact

Daca aveti intrebari sau preocupari cu privire la aceasta Politica de Confidentialitate sau cu privire la modul in care prelucram datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail info@europcarbrasov.ro sau prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru.

Va multumim pentru increderea dumneavoastra. Ne angajam sa protejam si sa respectam intotdeauna drepturile dumneavoastra privind protectia datelor personale.