BRASOV OFFICE +40 748 299 772

Termeni și condiții

Bine ați venit pe site-ul „https://europcarbrasov.ro/” („SC SMART TOURS SRL”). Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare a acestui site web. Utilizarea acestui site implică acceptarea automată a acestor termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu continuați utilizarea site-ului nostru.

1. Colectarea de informații

1.1. Prin intermediul formularului de contact: Pentru a vă ajuta să ne contactați și să vă oferim asistență, colectăm informațiile pe care le furnizați voluntar prin formularul de contact de pe site. Aceste informații pot include numele dumneavoastră, adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte detalii pe care le furnizați în mesajul dumneavoastră.

1.2. Pentru rezervări: Pentru a procesa rezervările dvs. de vehicule, vom colecta informații personale precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa de livrare și detaliile de plată. Aceste informații sunt esențiale pentru a vă asigura serviciile noastre de închiriere auto.

2. Limitarea responsabilității

2.1. Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri terțe. Nu avem control asupra conținutului acestor site-uri și nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru informațiile, produsele sau serviciile oferite de acestea. Utilizarea acestor site-uri terțe este la discreția dumneavoastră.

2.2. Colectarea și stocarea datelor: Colectăm informații despre traficul pe site-ul nostru folosind servicii terțe, cum ar fi Google Analytics. Aceste date pot include adrese IP, locația utilizatorilor, ora accesării, țara de proveniență și tipul de dispozitiv și browser folosit. Aceste informații sunt colectate în scopuri de analiză a traficului și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri.

3. Politica de confidențialitate

Detalii suplimentare privind colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale pot fi găsite în Politica noastră de Confidențialitate. Vă rugăm să citiți această politică pentru a înțelege cum gestionăm datele dvs. personale.

4. Modificări ale termenilor și condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor fi postate pe această pagină și vor deveni efective imediat după publicare. Vă recomandăm să verificați periodic această pagină pentru a fi la curent cu eventualele modificări.

5. Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau numărul de telefon furnizate pe pagina de contact a site-ului nostru.

Prin continuarea utilizării acestui site, sunteți de acord cu termenii și condițiile menționate mai sus. Vă mulțumim că ați ales „Europcar Brasov”.